I. Despre Noi
Serviciul https://www.Leggance.ro/ este oferit de LEGGANCE SHOP SRL inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J28/1072/2019, avand cod unic de inregistrare RO41667533, denumita in cele ce urmeaza Societatea.


Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contact@Leggance.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri retur, etc.;
Prin telefon la numarul: 0770778375


II. Despre Leggance.ro
Leggance.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul Leggance.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Leggance.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Leggance.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Leggance.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Leggance.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul Leggance.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Leggance.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Leggance.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Leggance.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Leggance.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Leggance.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Leggance.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
Leggance.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al LEGGANCE.RO va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Leggance.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Leggance.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Leggance.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
LEGGANCE SHOP SRL preia comenzile plasate cu ajutorul sistemului de vânzare pe internet www.Leggance.ro.

LEGGANCE SHOP SRL. nu poarta raspunderea pentru efectele plasarii incorecte sau ilizibile a unei comenzi de catre Client, în special pentru incorectitudinile care determina întârzierea realizarii comenzii sau nefurnizarea produselor comandate.

Plasarea unei comenzi nu obliga LEGGANCE SHOP SRL, însa absenta unui raspuns nu echivaleaza cu preluarea tacita a comenzii.

Dupa plasarea comenzii, Clientul va primi confirmarea comenzii plasate pe adresa de e-mail indicata in comanda.

Contractul de vanzare-cumparare intra in vigoare la momentul emiterii facturii de catre LEGGANCE SHOP SRL a produselor comandatate de client, la adresa indicata in comanda. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Leggance.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al Leggance.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

VII. Cum cumpar
VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Leggance.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile nu includ niciodata costurile de transport. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului în momentul achitarii complete a pretului pentru produsele respective.

PRET DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE. LEGGANCE SHOP SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul, stocul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret eronat, LEGGANCE SHOP SRL are dreptul sa anuleze comanda Clientului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, LEGGANCE SHOP SRL va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Client a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Clientul nu este de acord cu propunerile LEGGANCE SHOP SRL, Clientul are dreptul sa anuleze comanda.


VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata online securizata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Lista modalitatilor de plata disponibile sui a costurilor de livrare se afla pe pagina www.Leggance.ro -> sectiunea "Livrare si plata".

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Leggance.ro 
Puteti cumpara produse prin Leggance.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

VIII. Livrarea produselor

Costurile de expediere sunt suportate de Client, cu exceptia cazului în care se stabileste altfel printr-un contract distinct între Client si LEGGANCE SHOP SRL

Valoarea costurilor de expediere este în functie de greutatea coletului, de dimensiunile acestuia, de locul de destinatie, de transportatorul/speditorul ales si de modalitatea de plata.

Daca greutatea coletului depaseste cota pentru locul de destinatie respectiv (sau aceasta cota nu este stabilita), costurile de transport vor fi stabilite de Departamentul de Vânzari al LEGGANCE SHOP SRL

Majoritatea produselor afisate pe siteul www.Leggance.ro sunt prezente fie in stocul furnizorului, fie stocul fizic al magazinului. LEGGANCE SHOP SRL nu garanteaza prezenta in stoc a tuturor produselor afisate pe site. Pentru produsele care nu sunt in stocul LEGGANCE SHOP SRL termenul de livrare este afisat pe site sau va fi comunicat Clientului telefonic sau pe e-mail. Termenele livrarilor sunt termene orientative, cu exceptia cazului în care Clientul a convenit cu LEGGANCE SHOP SRL un termen de livrare pe baza unui contract distinct.

Informatiile privind costurile transportului se afla pe pagina www.Leggance.ro -> sectiunea "Livrare si plata".

Informatiile privind timpul de livrare se afla pe pagina www.Leggance.ro -> sectiunea "Livrare si plata".

LEGGANCE SHOP SRL decide asupra alegerii transportatorului/curierului, cu exceptia cazului în care, pe baza unor contracte individuale între Client si LEGGANCE SHOP S.R.L, s-a stabilit altfel.

Exista posibilitatea receptionarii produselor la punctul de lucru LEGGANCE SHOP SRL. Clientul are posibilitatea achitarii cu numerar sau cu cardul la sediul LEGGANCE SHOP SRL.

LEGGANCE SHOP SRL isi rezerva dreptul in mod expres de a anula orice  comanda cu plata ramburs sau dupa caz plata online si returnarea integrala a banilor platiti de catre consumator/client.


IX. Garantie si service postvanzare
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.Leggance.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Daca la un produs este anexata garantia, prevederile acesteia sunt obligatorii.


X. Descrierea si returnarea produselor
Leggance.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Leggance.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Leggance.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.


In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.


In cazul returanrii produselor cu ajutorul contractului de curierat oferite de catre LEGGANCE (chemare curier prin itnermediul leggance.ro)  , se va percepe un cost de transport care va fi dedus din suma care urmeaza sa fie rambursata.
Daca cumparatorul  trimite coletul retur platind firma de curierat atunci rambursarea banilor se va face integral.

vezi  ANEXA: Livrare si Retur


X.1. Exercitarea dreptului de retragere
Clientul informeaza LEGGANCE SHOP SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax).

Obligatiile care revin LEGGANCE SHOP SRL

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (tur , nu si retur) (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face prin transfer bancar IBAN. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin Clientului

Produsele sunt inmanate LEGGANCE SHOP SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Acceptând prezentele conditii de colaborare, consumatorul este de acord ca, în cazul în care reprezentantii LEGGANCE SHOP SRL îi vor notifica faptul ca nu este posibila repararea unui produs defect, sa accepte, dupa caz, înlocuirea produsului sau restituirea pretului.

In cazul unui retur sau schimb de produse Clientul trebuie sa furnizeze datele pentru restituirea banilor precum: IBAN si Nume,Prenume al detinatorului contului.
In cazul unui schimb se va face restituirea diferentei de bani iar in cazul unui retur se va face restituirea sumei integrale platite de catre client.


În plus, acceptând prezentele conditii de colaborare, consumatorul este de acord ca, în cazul în care reprezentantii LEGGANCE SHOP SRL îi vor notifica imposibilitatea solutionarii reclamatiei în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la primirea acesteia, sa accepte prorogarea termenului prevazut de legea 449/2003 cu un termen rezonabil, care sa permita LEGGANCE SHOP SRL gasirea unei solutii optime pentru remedierea problemei.

XI. Limitarea raspunderii
Firma LEGGANCE SHOP SRL nu este responsabila pentru daunele aparute ca urmare a nerespectarii termenului de livrare, a livrarii unor produse cu parametri diferiti fata de oferta de pe internet, ca urmare a nelivrarii unui produs sau a modificarii preturilor. În special, nu suntem raspunzatori pentru întreruperile productiei, pierderea profitului sau pierderile indirecte, aparute ca urmare a nelivrarii produsului corespunzator la un anumit termen. Limitarile de mai sus nu se refera la situatiile în care, pentru livrarea unui anumit produs a fost încheiat un contract distinct între LEGGANCE SHOP SRL si Client, în care au fost precizate conditiile de livrare si raspunderea pentru nerespectarea acestora.

LEGGANCE SHOP SRL nu este responsabila pentru efectele utilizarii produselor livrate într-un mod neconform cu destinatia acestora.

LEGGANCE SHOP SRL nu este responsabila pentru utilizarea neconforma cu legea a produselor cumparate de la LEGGANCE SHOP SRL.

Dupa ce primiti de la noi produsele, va rugam sa verificati imediat daca caracteristicile acestora nu se abat de la cerintele dvs..

LEGGANCE SHOP SRL si furnizorii sai nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, în ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile prezentate etc. în eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, LEGGANCE SHOP SRL îsi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori si/sau furnizori.

Valoarea maxima a obligatiilor LEGGANCE SHOP SRL fata de orice client, în cazul livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

LEGGANCE SHOP SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “conditiilor de colaborare”.

LEGGANCE S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.


XII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Leggance.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Leggance.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modificaLeggance.roLeggance.ro, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe leggance.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale leggance.ro.
Leggance.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Leggance.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Leggance.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
Leggance.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Leggance.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Leggance.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Leggance.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Leggance.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
Leggance.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Leggance.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
Leggance.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: reclamatii[at]c-shop.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul Leggance.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile Leggance.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul LEGGANCE SHOP SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
LEGGANCE SHOP SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Leggance.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Leggance.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Leggance.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de contact@leggance.ro